Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ


Στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης αλητείας, της αισχροκέρδειας, της ανήθικης πολιτικής και της επιχειρηματικής απληστίας, μαζί με το περιβάλλον νοσούν και οι άνθρωποι. 

Όλοι αυτοί που αργά ή γρήγορα, θα ξυπνήσουν και θα αντισταθούν! Το θέμα είναι πως για να «ξυπνήσει» και να αντισταθεί κάποιος πρέπει πρώτα να γίνει δυνατός.

Γι' αυτό κι εσύ φίλε και φίλη που με διαβάζεις, ξεκίνα από σήμερα. Υποσχέσου στον εαυτό σου :


1) Να είσαι δυνατός, ώστε τίποτα να μην εμποδίζει την ηρεμία του μυαλού σου, στο να κάνεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς για τον εαυτό σου, τους αγαπημένους και τους πελάτες (συνεργάτες) σου.

2) Να μιλάς για δικαιοσύνη, διαφάνεια, υγεία, ευημερία και ευτυχία στον κάθε άνθρωπο που θα συναντάς. Να ζεις ευτυχισμένα, προσεγμένα και υγιεινά. H υγεία του σώματος ξεκινάει από την υγεία του μυαλού. Από τον απόρριψη της αρνητικότητας, της μνησικακίας, της αναβλητικότητας και του φόβου.

3) Να κάνεις όλους τους φίλους σου να πιστεύουν ότι έχουν αξιόλογες ποιότητες μέσα τους. Οι φίλοι είναι πολύτιμα εφόδια που είναι συνέχεια δίπλα μας για να μας δίνουν απλόχερα το θείο δώρο της ανθρώπινης αμοιβαιότητας και στήριξης εκεί που την έχουμε ανάγκη.

4) Να κοιτάς τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, ώστε η αισιοδοξία σου να πραγματοποιείται. Ναι, υπάρχει και το σκοτάδι. Ναι, τα πράγματα δεν θα έρχονται κάθε φορά έτσι όπως εσύ τα θες. Θυμήσου : Το να πονέσεις δεν πρόκειται να το γλιτώσεις στη ζωή. Το αν θα υποφέρεις από αυτό είναι δική σου επιλογή.

5) Να σκέφτεσαι μόνο το καλύτερο, να δουλεύεις μόνο για το καλύτερο και να περιμένεις μόνο το καλύτερο. Να αντιστέκεσαι στο χειρότερο! Μη φοβηθείς τους σκοτεινούς, τους δόλιους, τους δήθεν δυνατούς. Στη ζωή αυτή δεν μας συμβαίνει αυτό που ευχόμαστε, αλλά αυτό που φοβόμαστε. Ό,τι φοβόμαστε είναι αποτέλεσμα της δικής μας νοητικής κατάστασης. Γι' αυτό ας έχουμε τα μάτια του μυαλού μας συνέχεια ανοιχτά και να εστιάζουμε την προσοχή μας στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού.

6) Να χαίρεσαι για τις επιτυχίες των άλλων. Αν θες οι άλλοι να χαίρονται για τις δικές σου επιτυχίες. Μη ζηλεύεις. Υπάρχει χώρος για όλους. Πού θα βρεθεί αυτός ο χώρος αν εσύ έχεις πετάξει τα κλειδιά έξω από το σπίτι σου;

7) Να ξεχνάς τα λάθη του παρελθόντος και να μαθαίνεις από αυτά. Το κάθε τι που σου συμβαίνει μπορείς να το αντιμετωπίζεις είτε σαν μια ευκαιρία μάθησης είτε σαν κατάρα. Εσύ διαλέγεις.

8) Να αφιερώνεις χρόνο στο να βελτιώνεις τον εαυτό σου. Αν θες να γίνεις αναντικατάστατος στη δουλειά σου, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά με τον εαυτό σου. Πολύ σκληρότερα απ' όσο στην ίδια σου τη δουλειά.

9) Να υπερασπίζεσαι και να φροντίζεις τη φύση και το περιβάλλον.

10) Να είσαι δυνατότερος από την ανησυχία, το θυμό, το φόβο. Δύναμη δε σημαίνει μόνο να κερδίζεις αλλά και να αντέχεις όταν χάνεις.

11) Να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα για τον εαυτό σου, για το μέλλον και την προοπτική σου. Μη ξεχνάς ότι ζεις αυτή τη ζωή σαν ένας ζωντανός μαγνήτης. Θα έλξεις επάνω σου ανθρώπους και καταστάσεις που να είναι απόλυτα συμβατές με τις πρωτογενείς σκέψεις που εσύ κάνεις. Διάλεξε.

12) Να ζεις με την πίστη ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι σύμμαχός σου.
Θυμήσου : Μπορεί για τον υπόλοιπο κόσμο να είσαι απλώς κάποιος, αλλά για κάποιον μπορεί να είσαι ολόκληρος ο κόσμος. Γι' αυτό αν μπορείς να κρύψεις τη σελήνη με τον ίσκιο σου, τότε φαντάσου τι θα μπορούσες να κάνεις με το φως σου…


Εάν σας ενδιαφέρει να αρχίσετε την αποταμίευση σε Χρυσό και ταυτόχρονα την Οικονομική σας Ανεξαρτησία, πατήστε την παρακάτω εικόνα και στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ

ή επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω

Μάνος

Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)
e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου