Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ή ΕΝΑ 100% ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;


Η βάση του συστήματος είναι το Multi-Level Marketing

Πολύς κόσμος έχει την άποψη ότι κάθε  MULTI-LEVEL MARKETING (M.L.M.) ΕΡΓΑΣΙΑ ανήκει είτε στην κατηγορία των αλυσιδωτών γραμμάτων (αεροπλανάκι), είτε αποτελεί μέρος κάποιου πυραμιδικού σχήματος.

Αυτό είναι ανακριβές.

Ίσως κατά καιρούς το Multi-Level Marketing (M.L.M.), να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και έτσι έγινε η παρερμηνεία.

Η αλήθεια είναι ότι το κάθε σύστημα M.L.M. έχει ενσωματωμένη μια μέθοδο δημιουργίας κεφαλαίου, είναι απόλυτα ασφαλές, νόμιμο 100% και αποδίδει 100% κάθε φορά.


To Bonus Πρόγραμμα συνεργασίας της EmGoldex βασίζετε και αυτό στο Multi-Level Marketing, παράγει χρήματα από τις πωλήσεις συμμετοχής (εγγραφές νέων μελών) και από τις πωλήσεις που το κάθε μέλος (διανομέας) πετυχαίνει.

Βασίζεται στην ομαδική εργασία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη των μελών του. Εάν ο κάθε διανομέας - συνεργάτης εργαστεί μεθοδικά και κάνει το δικό του μέρος, τότε θα επέλθει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία εισροής χρημάτων.

Όπως με όλες τις εργασίες που βασίζονται στο multi-level marketing, χτίζουμε την δουλειά μας με το να εγγράφουμε νέα μέλη και να πουλάμε προϊόντα, υπηρεσίες και εμπορεύματα.

Αποδίδουμε τους νόμιμους φόρους και δασμούς και με ένα μοναδικό σύστημα αμοιβών (σε 4 επίπεδα) δημιουργούμε φανταστικά κέρδη στα μέλη μας (διανομείς).

Μια ερώτηση που βασανίζει πάρα πολύ κόσμο όταν βλέπει το M.L.M. σύστημα της εταιρείας είναι :

Μήπως το Σύστημα Αμοιβών Σε Επίπεδα Μπορεί Να Καταστήσει Το Bonus Πρόγραμμα της EmGoldex Πυραμιδοειδές;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Το σύστημα των αμοιβών εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στις ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες δίνουν ποσοστιαία προμήθεια σε περισσότερα από 4 επίπεδα όπως εδώ.

Π.χ. Ασφαλιστής - Assistant Manager - Manager - Unit Manager - Διευθυντής Υποκαταστήματος - Περιφερειακός Διευθυντής κ.α.

Επίσης το σύστημα αμοιβής από πωλήσεις που έρχονται μέσω συστάσεων είναι εφαρμοσμένο σε όλο τον κόσμο.

Το τι θα καθιστούσε το σύστημα πυραμιδοειδές θα ήταν η απατηλή υπόσχεση ότι όλες οι αμοιβές σας θα ερχόταν στο τελευταίο επίπεδο.

Εδώ όμως τι έχουμε;

Έχουμε Αμοιβή του κάθε Συνεργάτη Κάθε φορά που κλείνει ένα πίνακα παραγγελιών. Αυτό επαναλαμβάνετε συνεχώς και το Σημαντικότερο είναι ότι ο Κάθε πελάτης-συνεργάτης παίρνει Ακριβώς την ίδια Αμοιβή (3.500 € σε ράβδους χρυσού) ανεξάρτητα με το πότε μπήκε στην εταιρεία ή πότε έκλεισε τον πίνακά του.

Δηλαδή αν εγώ μπήκα στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 2013 και ο Κώστας τον Αύγουστο του 2013 και καταφέραμε και κλείσαμε τους πίνακές μας και οι δύο το Δεκέμβριο, θα πάρουμε και οι δύο τα ίδια Ακριβώς χρήματα (3.500 € σε ράβδους χρυσού).

Το ίδιο θα συνέβαινε αν Εγώ ή ο Κώστας κλείναμε τον πίνακά μας χωριστά σε διαφορετική ημερομηνία. Δηλαδή, αν ο Κώστας έκλεινε τον πίνακά του τον Νοέμβριο του 2013 (μπήκε τον Αύγουστο του 2013) και Εγώ έκλεινα τον πίνακά μου τον Φεβρουάριο του 2014 (μπήκα τον Ιανουάριο του 2013), Πάλι την ίδια αμοιβή θα παίρναμε και οι δύο (3.500 € σε ράβδους χρυσού).

Η εταιρεία έχει έξτρα αμοιβές γι' αυτούς που θέλουν να το δουν πιο επαγγελματικά και να δουλέψουν πιο εντατικά και προσφέρει ένα άλλο τρόπο αμοιβών για αυτούς τους συνεργάτες της το οποίο το ονομάζει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ (για εμένα προσωπικά εκεί είναι τα καλύτερα και μεγαλύτερα κέρδη που μπορεί να αποκομίσει κάποιος συνεργάτης).

Σας ενθαρρύνουμε να ενωθείτε με την παγκόσμια ΟΜΑΔΑ δικτυωτών (νέων επιχειρηματιών) της EmGoldex που έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνον εργαζόμενοι μαζί με την ίδια διορατικότητα, το ίδιο πλάνο και τα ίδια εργαλεία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Θέλετε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Έχετε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από το σπίτι; Θέλετε να δημιουργήσεις ένα δεύτερο εισόδημα ώστε να μην σε ανησυχεί το τι συμβαίνει με την οικονομία της χώρας κερδίζοντας περισσότερα χρήματα, αλλά δεν γνωρίζεις πως; Ελάτε να σας δείξουμε τον τρόπο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε για την επαγγελματική ευκαιρία που υπάρχει. Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν είναι για εσάς, σκεφθείτε διπλά. Μπορειτε να πετύχετε τα πάντα, αρκεί να το θέλετε !!!

Στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας στην ομάδα μας...

Είναι ΔΩΡΕΑΝ…


ή επικοινώνησε μαζί μου για να σας δείξω, πώς αυτή η δραστηριότητα μπορεί να αλλάξει την ζωή σας !!!

Μάνος

Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)

e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου