Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Επιδίωξη στόχων - Μια Αυτόματη Λειτουργία

Beautiful Pigeon Wallpapers

Φανταστείτε την εξής άσκηση : πάρτε ένα ταξιδιωτικό περιστέρι από τη φωλιά του, βάλτε το σ' ένα κλουβί, σκεπάστε το κλουβί με μια κουβέρτα, βάλτε το κλουβί μέσα σ' ένα κουτί και το κουτί μέσα σε ένα κλειστό μπαούλο. Στη συνέχεια, μπορείτε να ταξιδέψετε χίλια χιλιόμετρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αν κατόπιν ανοίξετε το μπαούλο, βγάλετε το κουτί, αφαιρέσετε την κουβέρτα και αφήσετε το περιστέρι να βγει από το κλουβί, αυτό θα φτερουγίσει ψηλά, θα διαγράψει τρεις κύκλους και μετά θα πετάξει χωρίς κανένα δισταγμό πίσω στη φωλιά του, χίλια χιλιόμετρα μακριά. Κανένα άλλο πλάσμα στη Γη δεν έχει αυτή την εκπληκτική, κυβερνητική λειτουργία αναζήτησης στόχων, εκτός από τον άνθρωπο.


Έχετε κι εσείς την ίδια ικανότητα επίτευξης στόχων με το ταχυδρομικό περιστέρι, αλλά με ένα υπέροχο επιπλέον στοιχείο. Όταν είσαστε απολύτως σίγουροι για το στόχο σας, δεν χρειάζεται καν να ξέρετε που βρίσκεται ή πως θα τον πετύχετε. Αποφασίζοντας απλώς και μόνο τι ακριβώς θέλετε, θ' αρχίσε-τε να κινείστε αλάνθαστα προς το στόχο σας, και ο στόχος σας θ' αρχίσει να κινείται αλάνθαστα προς εσάς. Ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, και ακριβώς στο κατάλληλο σημείο, εσείς και ο στόχος σας θα συναντηθείτε.

Επειδή αυτός ο εκπληκτικός κυβερνητικός μηχανισμός υπάρχει βαθιά μέσα στο νου σας, μπορείτε πάντα να πετύχετε τους στόχους σας, όποιοι κι αν είναι.

Αν ορίσετε, ως στόχο, να γυρίσετε στο σπίτι σας το βράδυ και να δείτε τηλεόραση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον πετύχετε. Αν αποσκοπείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή γεμάτη από υγεία, ευτυχία και ευημερία, θα το πετύχετε κι αυτό. Ο μηχανισμός επιδίωξης στόχων είναι σαν τα κομπιούτερ, με την έννοια ότι δεν κρίνει και δεν αξιολογεί. Λειτουργεί αυτομάτως και συνεχώς για να σας φέρει αυτό που θέλετε, χωρίς να εξετάζει με ποιό στόχο τον έχετε προγραμματίσει.

Η φύση δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος των στόχων σας. Αν ορίζετε μικρούς στόχους, ο αυτόματος μηχανισμός επιδίωξης στόχων θα σας επιτρέψει να πετύχετε μόνο μικρούς στόχους. Αν ορίσετε μεγάλους στόχους, η ίδια αυτή φυσική ικανότητα θα σας επιτρέψει να πετύχετε μεγάλους στόχους. Το μέγεθος, η ευρύτητα και οι λεπτομέρειες του κάθε στόχου που επιλέγετε να σκέφτεστε περισσότερο, εξαρτάται εντελώς από εσάς.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Μανιατάκης

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από το σπίτι ή να δημιουργήσετε ένα δεύτερο εισόδημα ώστε να μην σας ανησυχεί το τι συμβαίνει με την οικονομία της χώρας, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε για την επαγγελματική ευκαιρία που υπάρχει.

Στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας στην ομάδα μας

Είναι ΔΩΡΕΑΝ…


ή επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω

Μάνος

Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα)

e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου