Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

EmGoldex - Τώρα και στα Ελληνικά


Επιτέλους το αίτημα όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αμοιβών της EmGoldex έγινε πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε γίνει το Συνέδριο της εταιρείας στο Porto Platanias στα Χανιά και εκεί ο ένας εκ των ιδιοκτητών που είχε παραβρεθεί μετά από ερώτησή μας, μας είχε υποσχεθεί ότι η εταιρεία έχει στα άμεσα σχέ-διά της την δημιουργία της σελίδας στα Ελληνικά.

Τελικά έγινε…

Και έγινε για ένα και μόνο λόγο…

Γιατί η ανάπτυξη που έχουν οι Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες είναι ραγδαία και οι συμμετοχές αυτών που πραγματικά βλέπουν λίγο πιο μπροστά αυξάνουν καθημερινά με μεγάλη ταχύτητα. Αυτή η ασταμάτητη δουλειά που κάνουν όλοι οι συμμετέχοντες έχει αποτελέσματα και η εταιρεία το αναγνωρίζει και με αυτό τον τρόπο.

Να ευχαριστούμε λοιπόν την εταιρεία που με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιεί μιά δέσμευσή της και δίνει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας που δεν ξέρουν ξένες γλώσσες να μπορέσουν να μπουν και να διαβάσουν στη γλώσσα μας ότι έχει σχέση με την εταιρεία, το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που σου δίνει η συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα Αμοιβών.

Κατά δεύτερον ένα μεγάλο Μπράβο σε όλες τις ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο που με την προσπάθειά τους και τη δυναμική τους ανάγκασαν -έμμεσα- την εταιρεία να δημιουργήσει Ελληνόφωνη σελίδα.

Μπράβο σε όλους…

ManosX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου