Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

O ΤΙΜ SALES ΣΤΟ M.L.M.


Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Tim Sales και τη δουλειά που κάνει στο MLM. Το υλικό που ακολουθεί προέρχεται από μια σειρά μαθημάτων του, που είναι εισαγωγικά μεν, πολύτιμα δε για τον επαγγελματία δικτυωτή. Η δική μας φιλοσοφία στη Megaservice Net «ακουμπά» πολύ στη φιλοσοφία του Tim γι' αυτό και προτείνω ανεπιφύλακτα όλο το υλικό του. Απολαύστε το...

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης

Μυστικά του M.L.M Πρώτο Μέρος

Όταν ξεκίνησα στο MLM είχα ήδη δουλειά ολικής απασχόλησης. Ήμουν εξουδετερωτής υποβρύχιων βομβών. Όπως καταλαβαίνετε το να εξουδετερώνεις υποβρύχιες βόμβες δεν αποτελεί και την ιδανική δουλειά που θα σε προετοιμάσει για το δικτυακό μάρκετινγκ.


Αν και απολάμβανα αυτό που έκανα στο Ναυτικό, στην πραγματικότητα έψαχνα έναν τρόπο να κερδίζω συμπληρωματικό εισόδημα και να παραμένω στην υπηρεσία μου. Το Ναυτικό μου κάλυπτε τον τομέα υπηρεσίας, όμως η δουλειά μου αυτή δεν με αντάμειβε οικονομικά.

Και τελικά βρήκα το δικτυακό μάρκετινγκ μέσω μιας διαφήμισης που είδα στη Washington Post.

Έστω κι αν μπορούσαν να κάνω την επιχείρηση μόνο με μερική απασχόληση, μέσα σε 2 χρόνια κέρδιζα περισσότερα σε έναν μήνα, από ότι πολλοί κερδίζουν σε 1 χρόνο. Και δημιούργησα τελικά ένα δίκτυο 56.000 ατόμων σε 26 χώρες. Και έστω κάνοντας πάρα πολλά λάθη, κατάφερα να «σπάσω» τον Κώδικα Της Επιτυχίας.

Γίνε Ειδικός σε αυτά τα 4 βήματα

Χώρισα λοιπόν όλη τη διαδικασία του δικτυακού μάρκετινγκ σε 4 βασικούς τομείς δραστηριότητας και εργάστηκα στη συνέχεια πάνω στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων μου σε κάθε έναν τομέα. Μετά δημιούργησα ένα σύνολο εκπαιδευτικών εργαλείων για το δίκτυό μου, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν και να αντιγράφουν έτσι το σύστημα που χρησιμοποίησα για να αναπτύξω τις εργασίες μου σε ένα τέτοιο σημείο στο οποίο πλέον να έχω τη δυνατότητα να αφήσω ολοκληρωτικά την ολικής απασχόλησης δουλειά μου.

Οι τέσσερις τομείς που βρήκα είναι : Εξεύρεση, Πρόσκληση, Παρουσίαση και Εκπαίδευση

και να λοιπόν που σου προτείνω να εστιαστείς :

1. Γίνε ειδικός στις δεξιότητες εξεύρεσης και επικοινωνίας με τους υποψηφίους σου.

2. Γίνε ειδικός στις δεξιότητες της πρόσκλησης υποψηφίων για να δουν την επιχειρηματική σου ευκαιρία.

3. Μάθε να παρουσιάζεις ως ειδικός την επιχειρηματική ευκαιρία και τον κλάδο του δικτυακού μάρκετινγκ στους υποψηφίους σου.

4. Γίνε ειδικός στην εκπαίδευση των νέων σου συνεργατών στο να αναπτύσσουν την ίδια ομάδα δεξιοτήτων.

Αυτά είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την πόρτα της οικονομικής ανεξαρτησίας με όχημα το δικτυακό μάρκετινγκ.

Θα καλύψω κάθε έναν τομέα στις επόμενες επικοινωνίες μας. Εν τω μεταξύ αυτό που θέλεις να κάνεις αμέσως είναι το να αντιμετωπίσεις το δικτυακό μάρκετινγκ σαν επιχείρηση. Όταν το προσεγγίσεις σαν επιχείρηση, τότε μπορεί να σε ανταμείψει πολύ καλά. Αν όμως το προσεγγίσεις σαν χόμπι... σκέψου πόσα χόμπι μπορούν να σε πληρώνουν με εξαψήφιο νούμερο μέσα στη χρονιά.

Με αυτά στο μυαλό σου, είναι πολύ σημαντικό να πάρεις την απόφαση να αντιμετώπισες την επιχείρηση σου σαν επιχείρηση. Μετά από αυτή την απόφαση, πάρε την απόφαση να κάνεις την επιχείρηση.

Οι καρποί της επιτυχίας απολαμβάνονται από εκείνους που είναι αφοσιωμένοι σε ένα πράγμα, ολοκληρωτικά.

Ένα Δώρο

Και μιλώντας για εστιασμό, ένας από τους τομείς που οι άνθρωποι έχουν προβλήματα είναι να απαλλαγούν από τον φόβο να μιλούν σε υποψηφίους. Πως νιώθεις εσύ, πως είναι οι παλμοί σου όταν σκέπτεσαι κάτι τέτοιο; Αντιστέκεσε στο να σηκώσεις αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο και να καλέσεις κόσμο;

Εάν η απάντηση σου είναι ΝΑΙ, τότε αυτό το ειδικό δώρο που σου επιφυλάσσω, θα σε βοηθήσει στ’ αλήθεια. Είναι ένας πίνακας ελέγχου που δημιούργησα για να βοηθήσω το δίκτυο μου να ξεπεράσει τον «δισταγμό επαφών». Χρησιμοποίησε αυτό το απλό εργαλείο και με ευκολία θα εντοπίζεις τι σταματά τόσο εσένα όσο και τα άτομα του δικτύου σου από την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ.

Να ο σύνδεσμος από τον οποίον μπορείς να κατεβάσεις το άρθρο. (μετάφραση του αντίστοιχου άρθρου του Tim Sales, μόνον για συνεργάτες της Megaservice Net)

Στην επιτυχία σου

- - - - - - - - - - - - - - -

Εάν σας ενδιαφέρει να αρχίσετε την αποταμίευση σε Χρυσό και ταυτόχρονα την Οικονομική σας Ανεξαρτησία, πατήστε την παρακάτω εικόνα και στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας στην ομάδα μας.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ…


ή επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω

Μάνος

Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)

e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου