Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος Αμοιβών της EmGoldex


Δείτε τα πλεονεκτήματα που έχει το Πρόγραμμα αμοιβών της EmGoldex και γιατί συμφέρει κάποιον να ασχοληθεί με αυτό ως κύρια ή μερική απασχόληση :

1) Δεν υπάρχει προϊόν προς πώληση πέραν της αγοράς της ποσότητας του χρυσού. Με την σύσταση μόνο 2 αγοραστών μπορούμε να έχουμε επαναλαμβανόμενο εισόδημα 3.000 € περίπου (ανάλογα την τιμή της ημέρας)

2) Το προϊόν είναι επενδυτικό με συνεχόμενα αυξανόμενη τιμή πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου η τιμή των αποθεμάτων που κατέχουμε αυξάνεται.

3) Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές ή υποχρεωτικές παραγγελίες.


4) Το δίκτυο των συνεργατών είναι ανά πίνακα και αριθμεί 15 θέσεις (14 συνεργάτες). Αυτό κάνει εύκολη την διαχείρισή του και την απόδοση των συνεργατών. Δεν υπάρχει απεριόριστο βάθος στους πίνακες, παρ' όλα αυτά πληρωνόμαστε από την δουλειά που κάνει το σύνολο του δικτύου μας.

5) Το σχέδιο αμοιβών της EmGoldex προβλέπει συγκεκριμένες και επαναλαμβανόμενες αμοιβές. Δεν χρειάζονται τεράστιοι τζίροι για να πληρωθούμε με ποσοστά.

6) Στην όλη διαδικασία ο συνεργάτης δεν ρισκάρει κάτι. Ακόμα και αν κάποιος δεν καταφέρει να συστήσει 2 αγοραστές χρυσού, μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω μετά την ολοκλήρωση 2 κύκλων παραγγελιών (πίνακες).

7) Με την ομαδική δουλειά που γίνεται από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες, η επιτυχία είναι σίγουρη αφού είναι ακριβώς μετρίσιμα τα μεγέθη που πρέπει να επιτευχθούν.

8) Δεν μηδενίζεται ο τζίρος μας κάθε μήνα. Κάθε φορά που συμπληρώνεται ο πίνακας, βγαίνει η αμοιβή η οποία είναι συγκεκριμένη και επαναλαμβανόμενη.

9) Η δημιουργία δικτύου είναι δυαδική (binary) και ο συνεργάτης εξασφαλίζει τις αμοιβές του με μόνο 2 προσωπικές συστάσεις αγοραστών χρυσού (αν κάποιος θέλει μπορεί να εισάγει και παραπάνω αλλά με τους 2 που ζητάει η εταιρεία θεωρείστε ΠΑΝΤΑ ενεργοί).

10) Η μέθοδος της εταιρείας βασίζεται σε ένα κυψελωτό σύστημα στο οποίο κάθε φορά που Πληρώνετε κάποιος από ένα πίνακα ο πίνακας αυτός Διασπάτε και δημιουργεί 2 νέους πίνακες, και όταν οι 2 αυτοί διασπαστούν θα δημιουργήσουν 4 και οι 4 θα δημιουργήσουν 8 κλπ. Με αυτό τον τρόπο Πληρώνονται ΟΛΟΙ με τη σειρά που έχει μπει ο κάθε επενδυτής στον πίνακα παραγγελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου