Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Σε ποιον να μιλήσω;

 

Διάβασα σήμερα το πρωί αυτό το άρθρο από τον Tom Schreiter και είπα να το μεταφράσω και να το μοιραστώ μαζί σας. Τι λέτε εσείς για αυτή την ιδέα;
 
Όταν έρχεται ένας ανεκπαίδευτος διανομέας σας και σας λέει, "Σε ποιον να μιλήσω;" - σας έρχεται να του χτυπήσετε το κεφάλι στον τοίχο ώρες ώρες.

Το "σε ποιον να μιλήσω;" είναι λάθος ερώτηση.

Η σωστή ερώτηση είναι, "Τι να λέω στους ανθρώπους που μιλάω;"


*** Η επιτυχία στην ανεύρεση υποψηφίων δεν είναι το να βρούμε τα σωστά άτομα. Η επιτυχία είναι το να λέμε τα σωστά πράγματα στα άτομα που μιλάμε. 

***


Έχετε ακούσει αυτή τη φράση;
 

"Δεν μπορείς να πεις το λάθος πράγμα στο σωστό άτομο"

Λοιπόν, πιστέψτε με, μπορείτε να πείτε τα λάθος πράγματα στα σωστά άτομα και να τα μετατρέψετε σε υποψηφίους που δεν ενδιαφέρονται. Το έχω κάνει αρκετές φορές.


Θυμάστε την άλλη φράση;
 

"Απλά βγείτε και πάρτε 100 όχι"
 

Λοιπόν, αν τρία "όχι" πονάνε, γιατί να θέλουμε 97 ακόμα;
 

 Θυμάστε την άλλη φράση;
 

"Κάθε Όχι σας φέρνει πιο κοντά σε ένα Ναι" (είχαμε μιλήσει γι' αυτό και στο παρελθόν : Μύθος : Κάθε "Όχι" σε φέρνει πιο κοντά στο "Ναι")
 

Δεν ισχύει. Κάθε "Όχι" σας φέρνει πιο κοντά σε ακόμα ένα "Όχι" επειδή προφανώς λέτε κάτι λάθος.

Οπότε, κάποια στιγμή αρχίζουμε να το αντιλαμβανόμαστε και συνειδητοποιούμε ότι το να λέμε τις σωστές λέξεις είναι αυτό που θα μας φέρει την επιτυχία στην ανεύρεση υποψηφίων. Πότε θα αρχίσουμε λοιπόν να κάνουμε κάτι γι' αυτό;
 
Tom 'Big Al' Schreiter




Εάν σας ενδιαφέρει να αρχίσετε την αποταμίευση σε Χρυσό και ταυτόχρονα την Οικονομική σας Ανεξαρτησία, πατήστε την παρακάτω εικόνα και στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας στην ομάδα μας.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ…


ή επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω

Μάνος

Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)

e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου