Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙΣ ΚΈΡΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΥΣΌ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΎΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ


ΑΓΟΡΑ ΡΑΒΔΩΝ ΧΡΥΣΟΥ : Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

Τις ράβδους χρυσού τις επιλέγει κανείς όχι μόνο για το σκοπό της επένδυσης, αλλά και για τη δημιουργία ενός σταθερού εισοδήματος.

Οι πιο κερδοφόρες ράβδοι χρυσού, βάρους κυμαινόμενου από 1 έως και 100 γραμ., κοστίζουν λιγότερο, ενώ μεταπωλούνται πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Κατά συνέπεια, όσο περισσότερες ράβδους χρυσού αγοράσετε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε.

Όσον αφορά τα μικρά αποθέματα, χάρη στο πρόγραμμα μπόνους της EmGoldex ο καθένας μπορεί να βγάλει κέρδος από το δικό του κομμάτι χρυσού.

ΑΓΟΡA ΡAΒΔΩΝ ΧΡΥΣΟY : ΜΙΑ EΞΥΠΝΗ ΕΠEΝΔΥΣΗ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡOΘΕΣΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚH;

«Ας υπήρχαν τα χρήματα και θα είχα ήδη βρει κάπου να τα επενδύσω», υποστηρίζουν πολλοί, αλλά μόνο άπειροι επενδυτές, οι οποίοι γνωρίζουν πως οι επενδύσεις πρέπει να λειτουργούν σωστά, δηλαδή να αποφέρουν κέρδος.

Κάποιες επενδύσεις δίνουν την ελπίδα στον επενδυτή πως θα καρπωθεί το προσδοκώμενο κέρδος κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ άλλες επιτρέπουν την αποκόμιση εισοδήματος σχεδόν αμέσως και μια τέτοια επένδυση είναι ο επενδυτικός χρυσός.

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ Ή ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ;

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν είναι σε θέση ο κάθε χρυσός να αποφέρει το ίδιο κέρδος.

Για παράδειγμα, εάν απευθυνθείτε σε τράπεζα, πιθανότατα θα σας προτείνει τα χρυσά νομίσματα.

Μπορείτε να τα αγοράσετε, αλλά να θυμάστε ότι πληρώνετε για συλλεκτικό εμπόρευμα, το οποίο συνεπώς δε θα είναι απλό να μεταπωληθεί και να σας προσφέρει κέρδος.

Μια άλλη κοινή εναλλακτική λύση είναι το να αγοράσετε τα θραύσματα, η οποία λύση και δε μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου