Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

AFFILIATE MARKETING


Affiliate Marketing είναι μια μέθοδος διανομής προϊόντων ή υπηρεσιών απευθείας στους καταναλωτές διαμέσου ενός δικτύου συνεργατών-μελών, που συστήνουν πελάτες ή συνεργάτες στον πωλητή.

Οι συμμετέχοντες ανταμείβονται γι' αυτές τις συστάσεις ή για τις πωλήσεις των συστηνόμενων πελατών τους. Η δύναμη είναι η απευθείας πώληση χωρίς μεσάζοντες. Τo Affiliate Marketing συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία.

Τι είναι το δικτυακό Marketing; 
(
Πολυεπίπεδο Marketing, Multi Level Marketing - MLM

ή Network Marketing)

Είναι μια μέθοδος διάθεσης προϊόντων γρήγορη, αποτελεσματική, και πολύ προσοδοφόρα, τόσο για τον Βιομήχανο ή τον Έμπορο, όσο και για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, που αποφασίζουν να συμβάλλουν στην προώθηση των προϊόντων, με σκοπό να προκόψουν τόσο, όσο δεν πρόκοψαν σε όλη την προηγούμενη ζωή τους.


Είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα μέσω ''προώθησης'' προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προώθηση προϊόντων και στην εκπαίδευση άλλων ατόμων, που μέσω προώθησης προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, εξασφαλίζουν κι αυτοί υψηλό εισόδημα κλπ.

Κύρια χαρακτηριστικά της Νέας αυτής Μεθόδου είναι :

  • Δεν απαιτείται να διαθέσεις Κεφάλαια, για ν' αρχίσεις την MLM επιχείρησή σου.
  • Δεν απαιτείται να εργάζεσαι με συγκεκριμένο ωράριο ή συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα! Δραστηριοποιείσαι όποτε θέλεις, αν θέλεις, κι όσο εσύ θέλεις !
  • Δεν είσαι Υπάλληλος της Εταιρείας. Είσαι αυτοαπασχολούμενος.
  • Δεν αμείβεσαι με μισθό ή μεροκάματο, αλλά δικαιούσαι να παίρνεις Ποσοστά και Μπόνους, που λογαριάζονται ανάλογα με το πλάνο αμοιβών της κάθε εταιρείας, από το σύνολο των Αγορών που έκαναν όλα τα μέλη της προσωπικής σου ομάδας συνεργατών. Συνάδελφοι -στην Ελλάδα- έχουν ήδη φτάσει σε μηνιαίες αποδοχές 6.000 - 10.000 €
  • Δεν χρειάζεται να βγαίνεις και να κάνεις πωλήσεις πόρτα - πόρτα.
Τι είναι ο Ανάδοχος (sponsor);

Είναι το άτομο εκείνο που σου μίλησε για κάποια M.L.M. Εταιρία, πως αν συνεργαστείς μαζί του, ενδέχεται να λύσεις μια για πάντα το οικονομικό σου πρόβλημα. Είναι το άτομο εκείνο, που σε σύστησε στην εταιρία για να γίνεις Ανεξάρτητος Επιχειρηματίας. Είναι το άτομο εκείνο, στου οποίου το Δίκτυο ανήκεις, και εισπράττει ποσοστά και Bonus, για τις πωλήσεις σου, και για τις πωλήσεις των Συνεργατών του δικού σου δικτύου, όπως θα εισπράττεις κι εσύ, από τις πωλήσεις όλων των Συνεργατών που θα γίνεις εσύ Ανάδοχός τους και το ίδιο θα συμβεί και με όλους τους συνεργάτες σου.
Πατήστε την παρακάτω εικόνα και στην επιλογή Join κάντε την Προεγγραφή σας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ

ή

επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω

Μάνος
Τηλ. : 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)
e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου