Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

4+1 λόγοι για να ξεκινήσετε ΤΩΡΑ με την EmGoldex


Ένα ερώτημα που τίθεται τον τελευταίο καιρό από ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι το κατά πόσο είναι κατάλληλη η εποχή αυτή -της οικονομικής κρίσης- για ένα τέτοιο ξεκίνημα.

Εμείς πιστεύουμε ότι ΠΑΝΤΑ είναι κατάλληλη εποχή για ένα επιχειρηματικό ξεκίνημα, και μάλιστα -υπό κάποιες προϋποθέσεις- αυτή είναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ εποχή για να αρχίσει κανείς τη δική του επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Ας δούμε μερικούς λόγους γι’ αυτό :

1. Διανύουμε μια περίοδο όπου έννοιες και πραγματικότητες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, όπως «σταθερός μισθός», «σίγουρη καριέρα», «ασφαλής εργασία», «εξασφαλισμένη πλήρης σύνταξη» κλπ., τίθενται εν αμφιβόλω, αμφισβητούνται και εν πολλοίς καταργούνται. Η απώλεια εισοδήματος, η μείωση των συντάξεων και η αύξηση της ανεργίας δημιουργούν νέες ανάγκες, αλλά και προκλήσεις για ανεύρεση καινούργιων πηγών πρόσθετου ή και πλήρους εισοδήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί, αν όχι το μέχρι τώρα, τουλάχιστον ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης.

2. Μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ είναι η πιο ανέξοδη μορφή επιχείρησης, με ελάχιστο αρχικό κεφάλαιο και σχεδόν μηδενικό κόστος λειτουργίας και συντήρησης, χωρίς δαπάνες για ενοίκια γραφείων, μισθούς υπαλλήλων, εξοπλισμό κλπ.
3. Μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ που εμπορεύεται αναλώσιμα, ποιοτικά και απαραίτητα προϊόντα, π.χ. υγιεινής διατροφής, ελέγχου βάρους, προσωπικής φροντίδας, καλλυντικά κλπ., σε καλές τιμές, θα έχει πάντα ένα γερό μερίδιο στις προτιμήσεις του καταναλωτή και της αγοράς. Πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για την εμπορία ενός πολύτιμου ‘προϊόντος’ με τη σταθερή διαχρονική αξία του ΧΡΥΣΟΥ.

4. Το Ιντερνετ έχει δώσει σε μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ τη δυνατότητα για παγκόσμια εξάπλωση και ανάπτυξη μιας απεριόριστης πελατειακής ‘βάσης’ με καταναλωτές/επενδυτές από κάθε χώρα και αγοραστική δύναμη.

Είναι τέσσερις από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το δικτυακό μάρκετινγκ αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία για τη συμπλήρωση του χαμένου σας εισοδήματος και το χτίσιμο μιας νέας, σταθερής πηγής εσόδων που θα εξασφαλίσουν ένα εξαιρετικό επίπεδο ζωής σ’ εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς...

Υπάρχει όμως και ένας ακόμα σοβαρός λόγος συμμετοχής στο πρόγραμμα Δικτυακού Μάρκετιγκ της EmGoldex. Πάνω από 400.000 αγοραστές σε 75 χώρες συμμετέχουν παγκοσμίως στο μπόνους μάρκετινγκ πρόγραμμα της EmGoldex.


Το μπόνους πρόγραμμα της EmGoldex λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2010, ενώ μόλις από τον Απρίλιο του 2012 ξεκίνησαν να συμμετέχουν σε αυτό με επιτυχία και Έλληνες αγοραστές, και να κερδίζουν χρυσό και μετρητά. 

Αυτό σημαίνει ότι μια "παρθένα" ελληνική αγορά και μια ...ακόρεστη παγκόσμια περιμένουν όσους αποφασίσουν να ξεκινήσουν ΤΩΡΑ τη δική τους ΧΡΥΣΗ επιχείρηση στην EmGoldex !

Αν είστε από εκείνους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, και την κρίση ως μια ευκαιρία για δημιουργία και επιτυχία, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στη μοναδική επιχειρηματική πρόταση Επενδυτικού Χρυσού της EmGoldex.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου